Wie zijn wij?

don Uitzendgroep est. 2000 is een snelgroeiend internationaal uitzendbureau dat al ruim 20 jaar personeel zoekt en rekruteert vanuit Nederland, Duitsland en vele andere Europese landen. Ons personeel is enthousiast, gespecialiseerd en we doen er alles aan om de best mogelijke match tussen werkgever en werknemer te vinden.

Bij don Uitzendgroep vindt u vakkundige professionals die de talen Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens, Hongaars, Spaans en Portugees machtig zijn om het wervingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Elke dag voorziet don Uitzendgroep Europese vakmensen van een mogelijkheid op een baan.

 Belangrijke kernwaarden die voorop staan binnen don Uitzendgroep:

– betrokkenheid
– positief
– klantgericht
– samenwerken

Internationale arbeidskrachten  

In de techniek, horeca, logistiek en industrie is altijd behoefte aan goede medewerkers. Vanwege het tekort aan Nederlandse arbeidskrachten, zijn (vak)mensen uit andere EU-lidstaten een goede oplossing.  

 

DON UITZENDGROEP IS ACTIEF IN DIVERSE SECTOREN.

Techniek

Installatie

Horeca

Metaal

Bouw

Elektro

Wij denken aan en werken met relaties.

Bij don Uitzendgroep denken we niet in “klanten” en “uitzendkrachten”, maar wij denken aan en werken met relaties.
Wij luisteren naar wensen en samen gaan we op zoek naar de beste match. Een relatie opbouwen en behouden zorgt voor een sterke verbinding. Voor het bedrijfsleven vervullen we graag een partnerrol waarbij onze relatiebeheerders voor volledige ondersteuning zorgen. Elke relatie heeft een vaste beheerder.

Van don Uitzendgroep mag u verwachten dat we het vak verstaan en we altijd op zoek zijn naar de beste talenten! Wij bouwen graag samen aan partnership met al onze relaties!

Bouwt u met ons mee zodat we samen kunnen groeien? Wij stellen ons graag nader aan u voor!

Samen maken we er werk van!

don Uitzendgroep is in 2000 opgericht door Christa Roijakkers – van den Bogaard.

Deze eenmanszaak die al snel uit haar voegen groeide bleek een groot succes.
Met de komst van Nicole Roijakkers, haar dochter, werd het succes verder uitgebouwd.

Dit alles zorgt ervoor dat dit sterke vrouwelijke duo samen de in de beton gegoten steunpilaren vormen die don Uitzendgroep dragen en maken tot wat het is.

Christa Roijakkers – van den Bogaard (r)
Nicole Roijakkers (l)

Directie

Maik Beikes  heeft ruime ervaring in de uitzendbranche en is gespecialiseerd in technisch personeel.

Als Head of Sales, bij don Uitzendgroep bewaakt hij de visie van het commerciële proces waarbij hij zijn talent op charmante wijze weet in te zetten.

Relatiebeheer en opbouwen van een groot netwerk zit hem in de genen en bedrijft hij topsport bij het onderhouden van relaties met partners en medewerkers.

Zijn ultieme doel is om don Uitzendgroep samen met zijn collega’s naar het hoogste niveau te tillen, waar relatiebeheer en werkgeluk van onze uitzendkrachten de speerpunten zijn in dat proces.

“Eerlijkheid zorgt voor langdurige relaties en vertrouwen”

 

Maik Beikes

Head of Sales 

Ioana Radulescu is als hoofd recruiter verantwoordelijk voor het team werving en selectie. Dit team van internationale talenten zoekt dagelijks naar de beste medewerkers voor onze partners.

Met haar ervaring weet zij de juiste snaren te raken bij onderhandelingen over plaatsingen. Haar kracht is creatief zoeken naar hooggekwalificeerde kandidaten door gebruik te maken van wervingssoftware, sociale media, telefonische acquisitie en doorverwijzingen van werknemers.

Elke kandidaat weet zij te binden en te behouden waarmee ze investeert  in langdurige relaties. Haar dag is pas geslaagd als de medewerker haar dat laat weten.

 

 

 

Ioana Radulescu

Hoofd recruiter